IN-ECO - Air and Vacuum Components - AZ IN-ECO TÁRSASÁGAir and Vacuum Componentswww.in-eco.eu

AZ IN-ECO TÁRSASÁG

Légfúvog, légszivattyúkat, áramlásmérőket és levegőztető elemeket, vagy akár szennyvíztisztító rendszerek, fürdők és wellness berendezések technológiáinak alkatrészeit kínáló kereskedelmi és forgalmazó cég vagyunk. Ügyfeleinknek a közép- és kelet európai régióban szervizt és tanácsadást kínálunk.

Az 1996-os alapítású, kereskedelmi társaságként működő IN-ECO Kft. saját márkanév alatt kínálja termékeit, valamint a világ vezető gyártóit képviseli Szlovákia, illetve Közép- és Kelet-Európa területén.  Az általunk forgalmazott termékekhez garanciális és garancián túli szervizelést is biztosítunk. Vásárlóinknak termékeink széles skáláját kínáljuk, melyeket főleg a vízgazdálkodási iparban használnak fel.
 
Az IN-ECO társaság az Alita Industries, Inc. (Közép- és Kelet-Európában, valamint Skandináviában) és a La Tecnica-fluidi (a Szlovák és a Cseh Köztársaságban) cégek kizárólagos képviselője. 2006-tól társaságunk saját márkanév alatt –„IN-ECO Air pump” és „IN-ECO Ring blower” – kínálja membrános és oldalcsatornás légfúvóit, melyek az INW modellsorozatba tartoznak. Saját márkanevünk alatt forgalmazott termékeink minőségükkel és megbízhatóságukkal számos elégedett vásárló tetszését nyerték el a szlovák és az európai piacon is.

© 1996 - 2024 IN-ECO. All rights reserved. | E-mail: info@in-eco.eu